In maart 2020 verscheen het nieuwe boek Passend onderwijs in de praktijk. Kernthema’s en casuïstiek, geschreven door de bekende auteurs en docenten Hans Schuman en Peter de Vries. Ook bij dit boek (zoals bij het boek Instrumenten voor begeleiden in passend onderwijs) is digitaal materiaal beschikbaar, dat is toegevoegd aan deze website. Beide boeken beschikken over een unieke code die toegang bieden tot de site. Wie na registratie is ingelogd, kan de digitale materialen van beide boeken gebruiken!

Dus: heeft u het boek Passend onderwijs in de praktijk aangeschaft? Dan kunt u met de code in het boek toegang krijgen tot de website en óók gebruik maken van het  (andere) digitale materiaal bij het boek Instrumenten voor begeleiders in passend onderwijs.

Heeft u al toegang tot de website omdat u beschikt over het boek Instrumenten voor begeleiden in passend onderwijs, dan kunt u nu dus ook gebruik maken van het digitale materiaal bij het boek Passend onderwijs in de praktijk.

Meer informatie over de inhoud van het boek Passend onderwijs in de praktijk staat bij Introductie op deze website.

Wilt u deze boeken bestellen? Dat kan via alle (internet)boekhandels in Nederland en België alsmede via de webwinkel van Perspectief Uitgevers:

https://www.perspectiefuitgevers.nl/product-categorie/onderwijs/

 

Blended werken en studeren

Ook wanneer scholen, opleidingen en bedrijven zijn gesloten, werken professionals en studenten met materiaal van Perspectief Uitgevers gewoon verder. Gedegen online materiaal maakt integraal deel uit van onze boekuitgaven. Blended werken leren en studeren! Kijkt u ook eens bij onze andere website bij het boek Handelingsgericht werken in passend onderwijs:

www.hgwinpassendonderwijs.nl